Tips om de kerstversiering in 2022 te krijgen

0

Het is die tijd van het jaar waarin we willen dat alles schittert, van onze boom tot onze kleding tot de buitenkant van ons huis. Lichtslingers bieden een grillig tintje waardoor iedereen zich een beetje nostalgisch voelt. Lichtideeën voor buitenverlichting voor kerstversiering zijn er in overvloed, maar vergeet het gebruik van verlichting voor binnen decoratie niet.

Kerstslingers gedrapeerd over schoorsteenmantels of trapleuningen kunnen gemakkelijk verlichting integreren. De toevoeging van op batterijen werkende lampen aan metselaar potten zorgt voor een prachtig middelpunt. Lichtslingers zijn de tweede alleen voor de kerstboomtop als een van de beste manieren om kerstbomen te versieren. Hier zijn de tips en strategieën om je kerst deze keer op te fleuren!!

 1. Begin met kleine stapjes.

Als kerstverlichting nieuw voor je is, begin dan met twee of drie focusgebieden, zoals bomen of struiken. Elk jaar worden er extra displays toegevoegd.

 1. Houd jezelf veilig.

Gebruik alleen lampen met het UL-label (Underwriters Laboratories) en zorg ervoor dat ze zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis.

 1. Begrijp uw verlichting.

Er is een vakantielicht voor elk hoekje en gaatje van je huis en tuin. Of je nu knipperende touwlampen wilt om ramen te omlijnen of netlampen om struiken te bedekken, als je weet hoe je kerstverlichting moet gebruiken, krijg je het meeste waar voor je budget.

 1. Zoek naar uitgebrande lichten.

Voordat u de hallen beslaat, test u lichtsnoeren en repareert u eventuele doorgebrande lampen. Uitgebrande lampen onttrekken de elektriciteit aan de hele lichtsnoer, waardoor de resterende lampen dof worden.

 1. In met het nieuwe, weg met het oude.

Vermijd het gebruik van traditionele spijkers, nietjes, schroeven of haken bij het bevestigen van uw beeldscherm. Elektrische tape is een snelle en eenvoudige optie die uw dak niet beschadigt en helpt bij het behoud van elektrische verbindingen. Clips gebruiken eenvoudige, veilige druk om lampen op oppervlakken te houden, zoals dak spanen of borstweringclips.

 1. Maak gebruik van een sterke ladder.

Als je lampen aan een bijzonder hoge boom installeert, roep dan de hulp in van een vriend om je stabiel te houden, zodat je moeiteloos bij de takken kunt. Boomclips kunnen worden gebruikt om lampen aan takken te bevestigen.

 1. Beklim de ladder.

Je moet bij de basis beginnen en de lichten in een spiraal rond de stammen van loofbomen wikkelen. Als je een groenblijvende plant wilt verlichten, begin dan bovenaan en zigzag licht door het midden van de boom, en wordt breder naarmate de boom groeit.

 1. Denk na over de locatie.

Als je groenblijvende plant alleen vanaf de voorkant zichtbaar is, bespaar dan licht en tijd door alleen de voorkant van de boom te versieren.

 1. Geef het wat diepte.

Overweeg voor een meer feestelijke uitstraling grond- en paallampen. Het uitstippelen van wandelingen, paden en opritten met veelkleurige lichten en een solar buitenlamp is goed.

 1. Vermijd overmatige blootstelling aan fel licht.

Feestverlichting kan mooi en vermakelijk zijn, maar overbelast uw circuits niet. Je circuit wordt overbelast als andere lampen in huis doven als je de kerstverlichting aanzet. Een circuit mag niet meer dan 1.400 watt hebben.

 1. Kijk rond voor extra glitter.

Vind verhelderende ideeën op onverwachte plaatsen. Probeer kleine lampjes op batterijen voor moeilijk bereikbare plaatsen of overal waar u geen energie wilt verbruiken. Een vogelbadje of sierzuilen in de veranda zijn misschien leuk met wat meer licht.

 1. Breng de professionals binnen.

Blijf bij de dakrand, gevels en dakrand als je niet veel ervaring hebt met dakbedekking. Metaal moet uit de buurt van lampen en bedrading worden gehouden. Metalen dakgoten, oververhitte bedrading en versieringen van ijzerwerk moeten allemaal worden vermeden. Neem contact op met een professioneel verlichtingsbedrijf als u meer verlichting op het dak wilt.

 1. Schakel het in.

Tenzij ze zijn aangesloten op een timer met een fotocel, moet u de buitenverlichting voor het slapengaan uitdoen en niet aan laten staan als u niet thuis bent.

Laatste gedachten

Je kerstverlichting kan jaloers zijn op de buurt met een zorgvuldige planning en de juiste goederen en gereedschappen. Gebruik deze winter deze strategieën om de prachtigste kerstverlichting te creëren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here